Drejtori i Arsimit, Basri Aliu ju bënë thirrje personelit arsimor që të vaksinohen kundër Covid-19

Viti – Me qëllim që të ruajmë shëndetin publik, ftojë të gjithë personelin arsimor të komunës së Vitisë, që të vaksinohen kundër këtij virusi. Prandaj i bëjë thirrje të gjithë punëtorëve të arsimit, mësimdhënësve dhe personelit tjetër që të vaksinohen.

I nderuari personel arsimor
Siç e dini është paraparë që mësimi nëpër shkolla të filloj me prezencë fizike, në anën tjetër vazhdimisht në vend po shënohet rritje e numrit të infektuarave nga virusi Covid-19.
Me qëllim që të ruajmë shëndetin publik, ftojë të gjithë personelin arsimor të komunës së Vitisë, që të vaksinohen kundër këtij virusi. Prandaj i bëjë thirrje të gjithë punëtorëve të arsimit, mësimdhënësve dhe personelit tjetër që të vaksinohen.
Duhet të kemi parasysh se vaksinimi është mbrojtja më e mire e shëndetit të qytetarëve tanë dhe përmes tij ne do të mundësojmë nxënësve dhe fëmijëve që vijojnë mësimin në bankat shkollore dhe të parandalojmë pasojat nga virusi pandemik.
Terminin për vaksinimi mund të bëni përmes platformës “eKosova” në këtë vegëz:
https://ekosova.rks-gov.net
Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj dhe paçi shëndet!
Sinqerisht
Basri Aliu
Drejtor i Arsimit në Viti

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS