ARKATANA

Dita e Çlirimit të Gjilanit sot shënohet me një sërë aktivitetesh

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Komuna e Gjilanit sot e ka ditën e saj të çlirimit 15 qershorin, ku janë të parapara të mbahen një sërë aktivitetesh kulturore e sportive.

Për ditën e Çlirimit Komuna e Gjilanit ka një agjendë të ngjeshur për dy ditë radhazi.

Agjenda është si vijon:

ARKATANA

15 qershor 2023
Ora : 90:00 – Homazhe tek Varrezat e Dëshmorëve
10:00 – Sheshi “Rexhep Mala e Nuhi Berisha”
Hapja e Panairit me punë artizanale
12:00 – Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti”, turne në Ping Pong
15:00 – Teatri i Qytetit të Gjilanit, Shfaqja “TIME” nga Baleti Kombëtar i Kosovës( Për nxënësit në kuadër të programit “Arti në shkolla”
19:00 – Sheshi “Agim Ramadani”,
Koncert “Gjilani Fest”
Ansambli i Këngëve dhe Valleve të Gjilanit

16 qershor 2023

08: 30 – Hiking Gjilan – Zhegovc
Nxënësit e shkollave të mesme të ulëta të Komunës së Gjilanit.
(Nisja nga Kampusi i shkollave të mesme)
12.:00
Holli i Teatrit të Qytetit të Gjilanit
Ekspozita Sanxhaku, Histori e Dhembjes Kombëtare