Dhurim i veshmbathjeve dhe lodrave për dhomën e miqësisë nga KFOR-i Turk

Gjilan – Në kuadër të bashkëpunimit të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Gjilan me KFOR-in Turk me seli në Gjilan, sot në ambientet e Stacionit Policor në Gjilan janë pranuar veshmbathje dhe lodra për fëmijë. Ky kontribut është i mirëseardhur dhe do të jetë një ndihmesë për dhomën e miqësisë.

Prandaj, Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan shprehë mirënjohjeje dhe falënderim për KFOR-in Turk për bashkëpunimin me dy institucioneve të sigurisë njoftoi Ismet Hashani./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS