Dhunimi, dhuna në familje dhe kanosja ndër veprat e shpeshtuara, 20 aktakuza të ngritura

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur njëzet (20) aktakuza kundër njëzet (20) personave, për këto vepra penale:

Katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave për veprën penale “Lëndimi i lehtë trupor”
Shtatë (7) aktakuza kundër shtatë (7) personave për veprën penale “Lëndimi i lehtë trupor”, “Sulmi”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale”Asgjësimi, dëmtimi ose heqja e pajisjeve mbrojtëse dhe rrezikimi i sigurisë në vendin e Punës”,
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale “Kontrabandimi i mallrave”.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Dhuna në familje”.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Ndërtimi pa leje”.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Rrezikimi i trafikut publik”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge”.

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale”Dhunimi”, “Kanosja”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS