Dhuna në familje dhe vjedhja e shërbimeve vepra dominuese në Anamoravë

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve, ka ngritur nëntë (9) aktakuza kundër nëntë (9) personave.

Kërkesat për caktimin e paraburgimit:
Një (1) person për shkak të veprës penale “Kontrabandimi me mallra”

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur nëntë (9) aktakuza kundër nëntë (9) personave dhe atë për shkak të veprave penale:
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Vjedhja e pyllit”
Shtatë (7) aktakuza kundër shtatë (7) personave, për shkak të veprës penale “Vjedhja e shërbimeve”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Dhuna në familje”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS