Dhënia e ryshfetit, vjedhjet e rënda dhe dhuna në familje të goditura nga Prokuroria e Gjilanit

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ngritur dy (2) aktakuza kundër tre (3) personave, si dhe një (1) propozim për masë psikiatrike për një (1) person.

Prokuroria Themelore Gjilan:
Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka dy (2) aktakuza për tre (3) persona si dhe një ( 1) propozim për masë psikiatrike për një (1) person, për këto vepra penale:
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personi për vepër penale “Vjedhje e rendë”

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për vepër penale “Dhënia e Ryshfetit”
një ( 1) propozim për masë psikiatrike kundër një (1) personi për vepër penale “Dhuna në familje”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS