UBT

Devaja bëhet me ujësjellës

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Viti – Sot morra pjesë në fillimin e punimeve në shtrirjen e rrjetit të ujësjellësit në fshatin Devajë. Ky është një projekt shumë i rëndësishëm dhe i domosdoshëm që të jetësohet dhe të eliminohet problemi i ujit të pijes ka shkruar Sokol Haliti.

Postimi i plotë:

Mobi Casa

Po ashtu investime në ujësjellës, për ri funksionalizimin e ujësjellësit dhe shtrirje të rrjetit, do të ketë edhe në disa fshatra të Vitisë, konkretisht në fshatin Radivojc do të fillojnë së shpejti.

Në anën tjetër, banorët e Devajës shprehën mirënjohje për institucionet komunale për realizimin e këtij projekti, duke theksuar se problemi i ujit të pijes do të zgjidhet përgjithmonë./rajonipress/