Eko Higjiena

Dëshiron dasmë tradicionale

/ 2 minuta lexim

I dha fund beqarisë duke e kurorëzuar dashurinë e saj me fejesë. E siç e kërkon tradita, Ryva Kajtazit i takon tani të mendojë për ditën e martesës. Mirëpo angazhimet e shumta dhe bashkëjetesa me të përzgjedhurin e saj e kanë bërë që këngëtarja një herë për njëherë të mos e ketë në plan këtë ceremoni.

“Nuk e kemi planifikuar ende ditën e dasmës. Unë dhe i fejuari im bashkëjetojmë dhe nuk po na duket interesant njëherë për njëherë të flasim për dasmë. Pastaj aty janë edhe angazhimet tona të shumta që pak po e shtyjnë këtë gjë”, ka thënë në fillim të bisedës këngëtarja. Por Ryva nuk e ka përjashtuar dëshirën që një ditë edhe ajo të vishet me fustanin e nusërisë.

ArKatana

“Sigurisht që kam dëshirë ta shënojë dashurinë time edhe me dasmë dhe sigurisht që si çdo vajzë tjetër edhe unë kam qejf të bëhem nuse. Mirëpo tani për tani nuk e kemi planifikuar këtë gjë. Unë pëlqej spontanitetin dhe besoj që edhe planifikimi i ditës sonë do të bëhet në mënyrë spontane”, ka shtuar këngëtarja, duke theksuar se pëlqen që dasma e saj të ketë një dozë të zakoneve tona tradicionale…(Tribuna)