Deputetja Bunjaku: Urime koalicionin e jaranisë Gjilan?

Gjilan – Me parulla e thirrje “Hajnat n’burg” erdhën në pushtet. E burgjet u dhanë me qira jo për hajna por për kriminelë nga Danimarka!! E në Gjilan kulaçin po e ndajnë bashkë ka shkruar Valentina Bunjaku Rexhepi.

“Hajnat e dikurshëm dhe melaqet e sotëm”
Dhashtë zoti të mbushen mendë ata e këta…
Urime koalicionin e jaranisë Gjilan !!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS