ARKATANA

Deputeti Humolli: Duhet të shkarkohet qeveria

/ 1 minutë lexim

Deputeti Fatmir Humolli ka thënë se kur qeveria të japë llogari, ai do të votojë për shpërndarjen e Kuvendit.

“Duhet të shkarkohet qeveria sepse komplet problemet që janë shkaktuar në Kosovë janë prej qeverisë,” tha Humolli.

ARKATANA

Për Humollin, shpërndarja e Kuvendit është në interes të shtetit serb.

“Shpërndarja e Kuvendit është interes i Serbisë dhe interes i Perëndimit që për momentin është shumë proserb”, deklaroi Humolli në Rtv Dukagjini.