UBT

Deputetët e LVV nga Gjilani nuk merren me projektet e qytetit, mandati i tyre del të jetë hobi

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Deputetët e Gjilanit në parlamentin e Kosovës nga radhët e pushtetit, nuk po e dijmë a janë të zgjedhur me punu e me ngrit zërin për projektet e qytetit dhe qytetarët e Gjilanit prej nga vijnë, apo janë të zgjedhur Deputetë me u marrë me agjenda tjera dhe tejkalim mandati si në rastin me fushatën zgjedhore në Maqedoninë e veriut, duke i përçarë Shqiptarët edhe atje thuhet në reagimin e Lëvizjes “Vatra”.

UBT

Siç po shihet, mandati i tyre i deputetit po del të jetë vetëm hobi, sepse ma parësore po del qe i kanë fushatat zgjedhore në Luginë dhe Maqedoninë e veriut duke i përçarë Shqiptarët edhe më shumë se sa interesat regjionale të Gjilanit.

AutostradaeGjilanit

StadiumiGjilanit

HyrjeDaljeteGjilanit