Delina magjistron në Universitetin e Londrës

Vajzat shqiptare vazhdojnë të shënojnë suksese në universitete më prestigjioze. Tashmë një emër suksesi na vjen nga Londra, Delina Reçica nga qyteti i Ferizajt ka diplomuar në master në “London School of Economics and Political Science”, shkruan albinfo.ch.

Vlen të theksohet se ky Univeristet është më në zë lidhur me drejtimet ekonomike dhe politike.

Viti 2022 ishte viti ku shumë vajza shqiptare arritën sukese në fusha të ndryshme, veçmas në shkollim.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS