Degradon ambienti në fshatrat e Vitisë, kërkohet ndërhyrja e inspektorëve komunal

Viti – Mbeturinat e shumta të hedhura nga qytetarët e pandërgjegjshëm i japin pamje shëmtuese dhe degraduese fshatrave të Vitisë dhe vendeve kyçe publike. Emrush Azizi qytetar nga Vitia është ndier i tmerruar nga pamjet dhe nga personat e pandërgjegjshëm të cilët në pikë të ditës kanë hedhur mbeturina.

Postimi i plotë i Emrush Azizit

“Nuk po mbushen mend disa njerëz ta pakulturë të cilët ende hedhin mbeturina aty ku është frymëmarrja e fshatit Bregu Bjeshkallaves, ndërsa një tjetër Smiras as nga vetura Golf 4 nuk zbriste, i hedhke eshtrat e posterrmes prej dritares, vetëm 10 m larg derës së hyrjes së varrezave dhe disa më largë nga pllaka përkujtimore e dëshmorit Ylvi. Ftojë inspektorët komunal të ambientit të bëjnë një foto me këto mbeturina dhe të ndërmarrin masat e nevojshme” ka shkruar Emrush Azizi” ka shkruar Emrush Azizi./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS