Dedikim prekës i Adem Kqikut për mungesën e vëllaut të tij Basriut

Gjilan – Një muaj pa ty !!E pa pranueshme mungesa jote në shpirtin tim, më theve zemrën, ma bëre në dy pjesë, vure në zemrën time një mungesë të përjetshme o i dashur vëllai im. Për të shkruar për ty kam shumë e shumë, e ndoshta edhe pa fund, por falënderoj Allahun që më dhuroi një vëlla si t`i edhe pse shumë pak të la për të jetuar me ne ka shkruar Adem Kqiku.

E mallkoj atë sëmundje të rëndë që u bë shkaktarë i ndarjes nga ne,në kohën më të mirë për të jetuar e atëherë kur më së shumti pata nevojë për ty o vllaiiiii immm, shpirti më vajton për çdo dit e nuk mund ta kontrolloj, por çfarë më bënë të fortë është vetëm ty kur të kujtoj, u bëre të bëjë foto vetëm me fotot e tua e jo më sikur më parë.

Isha shumë i dobët kundrejt Allahut për të mbajtur në jetë e për të mbajtur në mesin tonë ende, Allahu ishte ai që të deshti më shumë dhe të morri për vete duke na lënë të pikëlluar sa të jem me frymë në këtë botë. Allahu të shpërbleftë me të mirat e Xhenetit e ne do të mbahemi krenarë me ty dhe veprat e tua shumë të pasura e shumë e shumë madhështore./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS