Dardhë dhe panxhar për anemi dhe diabet

/ 1 minutë lexim

Jeni anemik? Jeni diabetik? Apo vuani nga anemia, por ndërkohë jeni edhe diabetik – problem i dyfishtë?

Po, vërtet, një problem i dyfishtë dhe i vështirë, por që kurën trajtuese e kanë të njëjtë.

Uji Dea

Bëhet fjalë për një recetë mjekuese me bazë panxharin dhe dardhat, por që ka efekt kurues për të dyja sëmundjet njëkohësisht.