Fundamenti

Dafina: Unë nuk jam e keqe, as agresive, unë nuk po frikësohem, ti je i frikësuar

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Këngëtarja, Dafina Zeqiri, ka postuar një fotografi, një thënie në gjuhën angleze, shkruan “Kosova Sot Onlne”.

Nuk dihet se nëse Dafina Zeqiri e ka postuar këtë thënie vetëm për dëshirë, apo nëse ju është drejtuar ndonjë personi me këto fjalë.

Uji Dea

“Unë nuk po frikësohem, ti je i frikësuar. Ka një ndryshim. Unë nuk jam e keqe, as agresive, jam e sinqertë dhe këmbëngulëse dhe kjo të bën mos të ndihesh rehat. Dhe nuk jam UNë që të bën mos të ndihesh rehat, por PREZENCA ime sfidon rehatin tënd. Nuk do jem më ‘pak’ që ti te ndihesh më mirë me veten tënde”, shkruante në postimin e Dafinës.