RCCOLA

Cramon për bllokimin e kosovarëve: Serbia duhet të ndalojë së turpëruari veten, të sigurohet liria e lëvizjes

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola Von Cramon ka reaguar pas bllokimit të autobusëve nga Serbia në kufirin me Kroacinë.

Ajo ka thënë se Serbia duhet të ndalojë së turpëruari vetën dhe menjëherë t’i lë udhëtarët të kalojnë kufirin.

Eco Higjiena

“Liria e lëvizjes për të gjithë duhet të sigurohet, pa diskriminim në baza kombësie”, ka shkruar Cramon “X”.