KKGjilan

Cluj nuk ka zbatuar marrëveshjen për blerjen e Ermal Kraniqit

/ 1 minutë lexim
Hidromorava

Avni Bytyqi ka dhënë detaje më të hollësishme në Ekipi A rreth mos zbatimit të pagesës së skuadra rumune, Cluj në lidhje me transferimin e Ermal Krasniqit nga Ballkanit.

ARKATANA

“Cluj nuk i është përgjigjur Ballkanit me pagesë ashtu edhe siç janë marrë vesh. Ballkani ka paralajmëruar skuadrën rumune dhe nëse ata nuk përgjigjen, do të paditen në FIFA”, ka thënë Bytyqi në Ekipi A.