Çka i premtoj Isa Mustafa kryetarit të Ranillugut

Gjilan – Duke folur për Buxhetin e kësaj Komune, kryeministri Mustafa theksoi nevojën e gjetjes së mundësisë që grantet dhe subvencionet qeveritare t’u përshtaten kritereve të popullatës, e cila është më e dendur në këtë komunë, dhe e cila ka hapësirë më të vogël të tokave në krahasim me pjesët tjera të vendit.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, i shoqëruar nga disa ministra të Qeverisë së Kosovës, ka vizituar të premten Komunën e Ranillugut dhe Komunën e Kamenicës.

Gjatë vizitës në Ranillug, kryeministri Isa Mustafa u prit nga kryetari i Komunës, Gradimir Mikiq, me të cilin kanë biseduar për aspektet kryesore që lidhen me jetën e qytetarëve të Ranillugut.

Kryeministri Isa Mustafa vlerësoi punën dhe angazhimin që po bëhet në çështjet jetike të qytetarëve, siç janë ato që kanë të bëjnë me objektet e infrastrukturës dhe me projektet e tjera zhvillimore.

Duke folur për Buxhetin e kësaj Komune, kryeministri Mustafa theksoi nevojën e gjetjes së mundësisë që grantet dhe subvencionet qeveritare t’u përshtaten kritereve të popullatës, e cila është më e dendur në këtë komunë, dhe e cila ka hapësirë më të vogël të tokave në krahasim me pjesët tjera të vendit. “Unë konsideroj se ishte një vizitë shumë e rëndësishme dhe ne duhet të kapemi në këto probleme jetike, sepse kur t’i zgjidhim këto probleme jetike të qytetarëve, pastaj zgjidhen edhe problemet e tjera”, theksoi kryeministri Isa Mustafa.

Kryetari i Komunës së Ranillugut, Gradimir Mikiq, u shpreh i nderuar me vizitën e kryeministrit Mustafa, duke e informuar për punën që po bëhet në përmirësimin e jetës së qytetarëve të Ranillugut.

Mikiq theksoi se kanë hasur në mirëkuptim nga ana e kryeministrit, duke e falënderuar për qasjen dhe vendosmërinë e tij që të zgjidhen këto probleme. “Për disa gjëra kemi gjetur menjëherë zgjidhje, gjë që tregon që kjo vizitë nuk është vetëm formale por edhe përmbajtjesore, ku kërkohet mënyra e zgjidhjes së çështjeve, ku kërkohet zgjidhja problemeve me të cilat ballafaqohet Komuna”, tha Mikiq./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS