Cili është vaji me cilësitë më të larta ushqyese?!

Floil është njëri nga vajrat e para vendore të industrisë së ushqimit, që tashmë ka thyer kufijtë kontinental, jo vetëm ato rajonal dhe vendore.

Kjo si rezultat i cilësisë së lartë dhe veçorive të këtij produkti, e të cilat janë:
● 100 i rafinuar
● Pa kolesterol
● Me vitaminë E dhe K dhe
● Pa aromë gjatë fërgimit. Këto veti të larta cilësore, kanë bërë që vaji Floil të jetë një nga produktet më të kërkuara në treg. Prandaj, që ushqimi juaj të mos i humb vlerat e larta ushqyese gjatë përgatitjes, përdor vajin Floil, vaj ky që po vazhdon rrugëtimin e suksesit. Floil, vaji me cilësinë më të lartë ushqyese në treg!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS