‘Champions of Fun’ me 12 dhe 13 Korrik rikthehet në Ferizaj

Kampionët e argëtimit po i rikthehen qytetit të Ferizajt për t’i argëtuar me vallëzim, muzikë, face painting më të dashurit tanë, fëmijët, por edhe do të freskoheni me pije falas nga brendi i shijes botërore, Jaffa Champion.

Edhe kësaj here do të jemi në sheshin e Ferizajt. Mos hezitoni të na bashkoheni nga ora 18:00 deri në ora 22:00. Kampionët e argëtimit nga Jaffa Champion ju presin!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS