Certifikohen 20 të rinj në fushën e edukimit joformal

Kamenicë – Të dielën janë certifikuar edhe 20 të rinj nga komuna e Kamenicës në fushën e edukimit joformal në kuadër të projektit “Shkolla për Avokim dhe Lidership” i cili inplementohet nga Kosovo Center International Cooperation (KCIC), janë pjesë e objektives strategjike ka shkruar Xhevat Bajrami.

“Ministria e Rinisë, saktësisht Departamenti i Rinisë, përmes granteve dhe formave të ndryshme të përkrahjes së OJQ-ve, ka rritur edhe stabilitetin, interesimin dhe aktivizimin e të rinjëve në projekte dhe aktivitete të ndryshme në Kosovë” ka shkruar Xhevat Bajrami./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS