Çaji në të cilin betohen gratë në mbarë botën

Dhimbjet gjatë periudhës së menopauzës mund të parandalohet, ose së paku të zbuten me ndihmën e ilaçeve natyrale. Këtë mund ta arrini përmes një çajit të veçantë, të përgatitur nga vetë ju.

Në një kavanoz prej qelqit, të cilin e keni pastruar mirë paraprakisht, hidhni 2 lugë të thata të bimës Veronika (lat. Veronica officinalis) , 2 lugë gjethe kumak dhe 2 lugë mentë.

Këtë përzierje prej bimëve e përzieni me një litër ujë të valuar. E mbuloni kavanozin dhe e lini ashtu të mbuluar për 15 minuta. E pini gjysmë gote tri herë në ditë, 5 minuta para shujtës.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS