Bunjaku: Për disa vjet, LDK organizoi panaire, por nuk e bllokoi rrugën kryesore në qendër

Gjilan – Pse të bllokohet rruga kryesore kur është sheshi i ri dhe aq i gjatë për qytetarët, projekti madhor i Lutfi Hazirit?! Pse të mos bëhej panairi veç në sheshin ngjitas me Teatrin e qytetit ka shkruar deputetja Valentina Bunjaku Rexhepi.

Postimi i deputetes Valentina Bunjaku Rexhepi

Për disa vjet, LDK organizoi panaire, por nuk e bllokoi rrugën kryesore në qendër

E kurrsesi në kohën e mërgimtarëve, nuk e bllokoi e paralizoi qytetin e Gjilanit. Praktikantët lokalë kinse po bëjnë ndryshime, e kënaqën krejt! Mllefosin shoferët, e sidomos mërgimtarët, autoambulancën, zjarrfikësit…
Pse të bllokohet rruga kryesore kur është sheshi i ri dhe aq i gjatë për qytetarët, projekti madhor i Lutfi Hazirit?! Pse të mos bëhej panairi veç në sheshin ngjitas me Teatrin e qytetit?!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS