RCCOLA

Brezi kufitar i ndanë Mirënjohje Speciale, kryesuesit të Këshillit Prokurorial, Jetish Malokut

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Bashkësia Lokale Karaçevë e Poshtme i ka ndarë një mirënjohje zyrtarëve të shtetit për kontributin e dhënë për brezin kufitar Karaçevën dhe për gjithë territorin e Republikës së Kosovës. Jetish Maloku është nderuar nga Selver Lenjani me arsyetimin se asnjëherë nuk ka hezituar që ta përkrah brezin kufitar dhe luftën kundër krimit të organizuar.

Selver Lenjani në emër të brezit kufitar i ka ndarë Mirënjohje Speciale kryesuesit të Këshillit Prokurorial të Kosovës zotit Jetish Maloku, me motivacionin se ka përkrahur dhe luftuar krimin e organizuar të të gjitha llojeve dhe se ka përkrahur brezin kufitar.

Mobi Casa

Lenjani ka thënë se Jetish Maloku është më meritori që së bashku me stafin e tij dhe tërë hetuesit policor e gjykatësit hetues, e kanë përkrahur brezin kufitar dhe nuk ka hezituar asnjëherë kur ishte në pyetje interesi i popullit.

Lenjani ka thënë se ne mburremi me këtë prokurori, me ketë gjykatë, me këtë polici që e kemi dhe jemi krenar me këto institucionet e Drejtësisë në Kosovë, me ketë judikatur dhe ju prift e mbara ka thënë Lenjani./rajonipress/