BNA shtrihet edhe nëpër lagjet e qytetit, në lagjen “Arbëria” kryetar nëndege zgjidhet Afrim Haliti

Gjilan – Falënderojmë të gjithë delegatët e këtij Kuvendi që dhanë kontributin e tyre për zgjedhjen e organeve të Nëndegës në Lagjen “Arbëria”, ka shkruar Isa Agushi.

Të dielën Bashkimi për Ndryshim Anamorava (BNA) mbajti kuvendin zgjedhor të nëndegës në Lagjen Arbëria-Gjilan.

Kuvendi i nëndegës zgjodhi Kryetarin dhe Kryesinë e saj dhe si rrjedhojë kryetar i nëndegës u zgjodh z.Afrim Haliti të cilit njëherit i urojmë shumë suksese.

Falënderojmë të gjithë delegatët e këtij Kuvendi që dhanë kontributin e tyre për zgjedhjen e organeve të Nëndegës në Lagjen “Arbëria” ka shkruar kryetari i BNA-së Isa Agushi./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS