Bizneset gjilanase protestojnë të premten para zyrës së kryetarit

Gjilan – Pronarët e bizneseve që operojnë në qendrat tregtare në qytetin e Gjilanit, do të mbajnë protestë paqësore për të kundërshtuar trajtimin jo të barabartë me qendrat tregtare nëpër qytetet tjera të Kosovës. Protesta fillon në ora 13:00 dhe zhvillohet para zyrës së kryetarit në Gjilan.

Duhet të theksojmë që në bazë të fakteve të grumbulluara bizneset nëpër qendrat tregtare në qytetet tjera e zhvillojnë veprimtarinë e tyre pa kurrfarë problemi. Kjo mund të jetë gjithçka, por vetëm barazi para ligjit jo!

Protesta fillon në ora 13:00 dhe zhvillohet para zyrës së kryetarit në Gjilan. Bizneset që operojnë nëpër qendrat tregtare në Gjilan kërkojnë nga të gjitha palët e dëmtuara që të bashkohen në mbrojtje të interesave të tyre thuhet në njoftimin e dërguar nga Refik Ramadani./rajonipress/.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS