Bizneset fillestare një vit lirohen nga taksat komunale

Gjilan – Jeton Biqkaj shef i grupit të LDK-së në Kamenicë tha se e mbështesim propozim-vendimin për ndryshimin dhe plotësimin e Rregullores komunale për ngarkesa, tarifa, taksa dhe gjoba komunale, si dhe propozoi që të gjitha bizneset që regjistrohen vitin e parë, një vit të lirohen nga taksat komunale.

Në seancën e sotme të Kuvendit Komunal në Kamenicë është diskutuar shqyrtimi i propozim- vendimit për ndryshimin dhe plotësimin e Rregullores komunale për ngarkesa, tarifa, taksa dhe gjoba komunale.

Jeton Biqkaj shef i grupit të LDK-së, tha se ne si grup i LDK-së e mbështesim propozim-vendimin për ndryshimin dhe plotësimin e Rregullores komunale për ngarkesa, tarifa, taksa dhe gjoba komunale, si dhe propozoi që të gjitha bizneset që regjistrohen vitin e parë, një vit të lirohen nga taksat komunale./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS