Bizneset e vogla dhe të mesme do ta kenë vëmendjen e qeverisjes tonë

Bizneset e mesme dhe të vogla qëndrojnë në vëmendje të qeverisjes sonë, duke patur parasysh potencialin e tyre për rritje e zhvillim, që rrjedhimisht ndikon në mënyrë pozitive edhe në nivelin lokal të komunës.

Mirënjohje të veçantë dhe admirim për punëtorë si Plagu Nuhiu, mjeshtër në gdhendje dhe përpunim metali. Si z. Nuhiu ka plot në Gjilan, e vëmendja e veçantë është përgjegjësi dhe detyrim, për të gjithë ata që kanë sakrifikuar gjithë jetën për familjet e tyre e për Gjilanin.

Tash e tutje, ka zë të ri, tash e tutje ka udhëheqje të re.

#përtëgjithabizneset

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS