Fundamenti

Biqkaj: Qeverisja e VV si përfillë shqetësimet e qytetarëve

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

Kamenicë – Projektet bëhen për qytetarët e jo kundër tyre dhe pa pëlqimin e tyre ka shkruar Jeton Biqkaj.

Biqkaj ka shkruar se “Qeverisja e VV është thirr në përcaktimin e projekteve bashkë me qytetarët e sot kjo qeverisje si përfill shqetësimet e tyre në Lagjen “Iliria”.

KKVITI

“Projektet bëhen për qytetarët e jo kundër tyre dhe pa pëlqimin e tyre” ka shkruar kreu i LDK-së në Kamenicë Jeton Biqkaj./rajonipress/