UBT

Biqkaj: Qeverisja e LVV është e dobët, pa progres dhe me të meta të shumta

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Qeverisja e LVV është e dobët, pa progres dhe me të meta të shumta. Për shkak të qeverisjes së dobët nuk kanë arrit me e fitue grandin e performances thotë Jeton Biqkaj nga LDK e Kamenicës.

Sipas tij edhe punësimet janë politike dhe rehabilitim i aktivistëve politik, me vendime skandaloze të Kuvendit Komunal ku shumica e tyre kthehen në rishqyrtim.

Mobi Casa

“Vonesa dhe zvarritje në realizimin e projekteve dhe shumë skandale të tjera për të cilat mendojmë se duhet të jap përgjegjësi dhe llogari kjo qeverisje e pa vizion” tha Biqkaj./rajonipress/