UBT

Bima që është burim i shëndetit dhe energjisë

/ 1 minutë lexim

Flora e Evropës (Brassica olerace) është bimë shumë e shëndetshme, me pak kalori dhe e pasur me fibra bimore, që dhurojnë ndjenjën e ngopjes dhe përmirësojnë tretjen.


Flora e Evropës është e pasur me vitamina C (62 miligramë në 100 g, me vetë këtë e forcon sistemin imun, neutralizon efektin e radikalëve të lirë dhe ngadalëson plakjen.

Mobi Casa

Ndikon mirë edhe në sistemin kardiovaskular sepse pakëson nivelin e lartë të kolesterolit të keq. Stabilizon edhe nivelin e sheqerit në gjak. Shëron nga kapsllëku dhe ndikon mirë kundër kancerit në zorrë të trashë.