RCCOLA

Bima me përbërës shërues

/ 1 minutë lexim

Në hapësirat tona nuk është edhe aq e njohur, por mollët japoneze janë fryt me pak kalori, por janë shumë të pasura me karbohidrate që ndërlidhen me tretjen.

Nga mineralet përmbajnë kalium, kalcium, magnez dhe fosfor, si dhe janë të pasura me vitaminat C, B, A dhe E dhe me aminoacide.

Fryti i freskët dhe lëngu anë shërues për të gjithë.

Mobi Casa

ata që kanë probleme me tretjen, kapsllëkun, infeksionin e zorrëve, hemorroidet, dhimbjet e lukthit.

Pos për problemet me tretjen janë të shkëlqyeshëm edhe në uljen e shtypjes së lartë të gjakut, sëmundjet e mëlçisë, forcojnë sistemin imun, si dhe ndikojnë mirë të nervat s pasojë e efektit qetësues që kanë.