Bill Gates, për të 21-tin vit me radhë amerikani më i pasur

Bill Gates mbetet për të njëzetenjëtin vit me radhë amerikani më i pasur nëlistën prej 400 qytetarëve më të pasur të SHBA.-së, të përpiluar nga revista “Forbes”. Themeluesi i gjigantit Microsoft vazhdon të jetë në listë i pari, me pasurinë neto prej 81 miliardë dollarë.

Menjëherë pas tij vjen investuesi Warren Buffet, me 67 miliardë dollarë.

Themeluesi i koncernit Oracle, Larry Ellison me 50 miliardë është i treti etj. Me nga 42 miliardë dollarë ne vendin e katërt vijnë vëllezërit Charles dhe David Koch, pronarë të Koch Industries.

albinfo.ch

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS