Besmir Hoxha, një profesionist shqiptar në fushën e energjisë në Hjuston

Ai ka studiuar për Kimi Inxhinierike në Universitetin e Teksasit

Dr. Besmir Hoxha është një profesionist shqiptar në fushën e energjisë, i cili jeton prej vitit 1994 në SHBA, shkruan albinfo.ch.

Ai ka studiuar për Kimi Inxhinierike në Universitetin e Teksasit, e më pas për Inxhieneri Shpimi dhe Menaxhimi.

“Unë merrem me lloj-lloj teknologjish në energji, por për shkak se jetoj në Hjuston dhe Hjuston është pothuajse një kryeqendër e naftës, detyrimisht jam futur në zanatin e naftës”, shprehet Hoxha.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS