UBT

Besa Kokëdhima sjell versionin e ri të këngës për Eurovision

/ 1 minutë lexim

Vendi i tretë që zgjodhi pjesëmarrjen e tij në Eurovision 2024 ishte Shqipëria. Në dhjetor, Besa Kokëdhima fitoi me votat e publikut në Festivalin e Këngës dhe për këtë arsye fitoi biletën për në Malmö me këngën e saj “Zemrën n’dorë”.

Megjithatë, më vonë Besa zbuloi se kënga e saj do të ndryshohej. Titulli i hyrjes së tanishme është “Titan” dhe sot “Titan” u publikua zyrtarisht.

Uji Dea

Më poshtë mund ta dëgjoni këngën të publikuar në gjuhën angleze.