UBT

“Bereqeti” shpërndanë 71 pako ushqimore për familjet me jetima

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Gjilan – Shoqata “Bereqeti” dega në Gjilan e cila vepron në kuadër të Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan, në bashkëpunim me organizatën “Bashkëveprimi”, në prag të Festes së Fiter Bajramit sot shpërndau 71 pako ushqimore për familjet me jetima.

Mobi Casa

Po ashtu dhe 10 pako ushqimore dhe 35 thasë miell për familjet e komunitetit Rom ka shkruar koordinatori Iljaz ef Mustafa./rajonipress/