Eko Higjiena

“Bereqeti” shpërndan për 50 familje pako ushqimore dhe batanije

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Gjilan – Dega e Shoqatës Humanitare Bamirëse “Bereqeti” në Gjilan, në koordinim me Organizatën “International Charity Oganization” “UAE-AID” sot ka shpërndarë për 50 Familje të Jetimëve të Gjilanit, nga një pako ushqimore, dy batania, dhe një parë tesha.

Mobi Casa

Koordinatori i Shoqatës Bereqeti dega në Gjilan Iljaz Mustafa falënderoj përfaqësuesit e Organizatës për këtë donacion, duke potencuar se nga ky donacion përfitues ishin 50 familje./rajonipress/