Mobi Casa

“Bereqeti”, shpërndan 295 pako ushqimore

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Gjilan – Në prag të Festës së Fiter Bajramit, shoqata “Bereqeti” dega në Gjilan e cila vepron në kuadër të Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan, shpërndau 295 pako ushqimore dhe 20 thasë miell nga sofra e Ramazanit dhe nga donatorët, për familjet me nevojë sociale.

Nga ato: 20 pako për shoqatën e Veteranëve të luftës; 20 pako ushqimore për Hendikosin; 25 pako për shoqatën e Shurdh Memecëve.

Uji Dea

Po ashtu dhe 30 pako ushqimore dhe 20 thasë miell për familjet e komunitetit Rom ka shkruar koordinatori: Iljaz ef Mustafa./rajonipress/