“Bereqeti” ndihmoi 30 familje të Organizatës të familjeve të dala nga Lufta dhe 80 familje të tjera të Gjilanit

Gjilan – Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti“ sot ka vazhduar tu dalë në ndihmë familjeve në nevojë në Komunë të Gjilanit. U ndihmuan 30 familje të Shoqatave të dala nga lufta e fundit. Në emër të tyre këto pako i tërhoqi kryetari i kësaj organizate Xhevdet Mehmeti.

Gjithashtu u ndihmuan edhe 67 familje në qytet, ndërsa në orët e pasditës SHHB “Bereqeti” vizitoi fshatin Muqibabë ku me pako ushqimore dhe një thes miell 25 kg u ndihmuan 13 familje.

“Bereqeti” falënderon të gjithë ata që kontribuuan në përgatitjen e këtyre pakove ushqimore, duke e lutur Allahun që t’i shpërblejë në këtë botë dhe në ahiret ka thënë Agim Hyseni./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS