RCCOLA

Bëhet e kalueshme rruga Hogosht – Lisockë

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Kamenicë – Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim ka intervenuar duke bërë të kalueshme rrugën Hogosht-Lisockë e cila ishte bllokuar.

KKGjilan

Kjo drejtori u bënë thirrje të gjithë qytetarëve që të kenë kujdes të shtuar në kalimin e rrugëve.