Bashkim Smakaj sërish në krye të AKI-së

Prishtinë – Në bazë të nenit 82, paragrafi 21 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, Presidentja dhe Kryeministri i Republikës së Kosovës sot riemëruan zotëri Bashkim Smakajn, Drejtor të Përgjithshëm të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, njofton Presidenca e Kosovës.

Vendimi i riemërimit ka hyrë në fuqi me datën 31 janar 2014.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS