Bashkatdhetarë̈t nuk e ndalin në asnjë̈ segment ndihmën për Kosovën

Gjilan – Sot, njëri nga ta, Irfan Kadriu nga Përlepnica e Gjilanit, vëllai i humanistit të njohur gjilanas, ish-zëvendësministrit, Rexhep Kadriu, ka dhuruar në fshatin e tij tre defibrilatorë, njërin në shkollën fillore “Skënderbeu”, një në Ambulantën e fshatit, dhe njërin në Xhaminë e këtij fshati.

Kujtojmë̈ se këto defibrilatorë shërbejnë për dhënien e ndihmës së parë të të sëmurëve të cilët pësojnë atak kardiak dhe përmes tyre u ipet ndihma e parë.

Ky donacion është dorëzuar në prezencë të Kryetarit të Këshillit të fshatit, Menderes Xhelili./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS