Banorët kërkojnë që të hetohet drejtoria e urbanizmit, objekti është dëmtuar dhe jeta e tyre është e rrezikuar

Gjilan – Këtu ka vend që dora e shtetit të intervenoj edhe t`i gjej të gjithë ata shpirt zi që rrezikojnë jetën e 52 familjeve që jetojnë në këtë ndërtesë. Këtu ka dorë në degradim drejtoria e urbanizmit – aty duhet të hetohen për dhënien e lejes, pastaj para hundëve të kryetarit të komunës kryhen punët ka shkruar Hevzi Ramadani banues në ndërtesën ku janë zhvilluar punimet dhe ndërhyrjet vullgare nga punëkryesi.

Reagimi i plotë i Hevzi Ramadanit:

Mediet janë të vetmet që e kryejnë punën siç duhet, edhe bravo ju qoftë. Se këtu ka dorë në degradim drejtoria e urbanizmit- aty duhet të hetohen për dhënien e lejes, pastaj para hundëve të kryetarit të komunës kryhen punët.
Banorët jetojnë në ankth, sepse jeta e tyre është e rrezikuar, objekti është dëmtuar duke ndërhy edhe uzurpua edhe hapësirën jashtë objektit.

Këtu ka vend që dora e shtetit të intervenoj edhe t`i gjej të gjithë ata shpirt zi që rrezikojnë jetën e 52 familjeve që jetojnë në këtë ndërtesë.

Ne edhe ashtu për çdo ditë torturohemi nga zhurma e kafiterive që veprimtarin e zhvillojnë në këtë ndërtesë.
Përgjegjësia i takon kryetarit dhe varësve të tij.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS