KKGjilan

Banorët e Velekincës vendosin për ndërtimin e parkut

/ 1 minutë lexim
Hidromorava

Gjilan – Projekti për ndërtimin e parkut para shkollës në Velekincë, mori mbështetjen më të madhe të votave nga 56 banorët sa ishin të pranishëm në proces.

Në Velekincë banorët përfunduan procesin e votimit për projektin në lokalitetin e tyre.
Ky proces u realizua ë në kuadër të projektit buxhetimit me pjesëmarrje.

Mobi Casa

Velekinca mori pjesë dhe vendosi!/rajonipress/