Fundamenti

Banorët e Livoqit të Poshtëm pyesin: Deri kur edhe si do të jetë përfundimi i kësaj rruge?

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Banorët e Livoqit të Poshtëm janë në hall të madhe dhe pothuajse të paralizuar për një jetë normale. Rruga e filluar është ende larg përfundimit. E banorët të mllefosur pyesin se kur do të përfundojë kjo odisejadë. Remi Zuka thotë marre komunës me gjithë qeverinë. Etem Etemi shkruan: Respekt për fshatin Livoq që ka durim, sepse me një kamion e me një bager kjo rrugë do të zgjas shumë kohë ndoshta 5 vite të mira.

Banorët e Livoqit kanë të drejtë të jenë të nevrikosur dhe mllefosur nga tmerri që po përjetojnë për shkak të rrugës që nuk po përfundon akoma.

Rruga vazhdon të mbetet ashtu e tmerrshme për kalim ndërsa me pengesa për banorët për të jetuar jetën normalisht.

Shumë komentues të nervozuar e mllefosur kanë shkruar në rrjetet sociale:Deri kur edhe si do të jetë përfundimi i kësaj rruge.

Ylli Ylli: Deri në kohen e zgjedhjeve kështu e keni rrini rahat !

Mobi Casa

Etem Etemi ka shkruar: Respekt për fshatin Livoq që ka durim, sepse me një kamion e me një bager kjo rrugë do të zgjas shumë kohë, ndoshta pesë vite të mira.

Ismet Ademi: Fshati im ì lindjes po pse bash ty të mohohet e drejta …të kesh rrugë pa infrastrukturë dhe ndërtime pa leje e pa plan…a e meritojmë un them JO.
Popullata bashkëfshataret qytetaret e këtij vendi duhet unanimisht të kundërshtojnë për të drejtat dhe lirit e tyre…fjala vjen pse mos të ketë ndërtim me standarde evropiane pse? Kundërshtim po a mashtrim jo…respekt për Livoqin e Poshtëm.

Remi Zuka: Marre komunës me gjithë qeverinë.

Ali Mehmeti: Pas “Bajramit të vogël kanë mbetur për ta sjellë deven haxhilerët për kurban, pastaj e shtrojnë asfaltin!?.