Hidromorava

Bananja nuk preferohet për mëngjes

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Nëse hani banane në mëngjes, së shpejti do të ndiheni të uritur.

Në rast se konsumohen për mëngjes, bananet do të shërbejnë si një burim energjie afatshkurtër, pas së cilës së shpejti do të ndiheni të uritur dhe të lodhur.

ARKATANA

Kjo është arsyeja pse ju duhet të keni një vakt që djeg yndyrën për mëngjesin tuaj dhe kjo do t’u japë energji të mjaftueshme për të gjitha përpjekjet që ju presin gjatë ditës.

Nëse pëlqeni bananet dhe doni t’i hani në mëngjes, konsumoni ato në kombinim me përbërës të tjerë që janë më të pasur në ushqim dhe më të vlefshëm për trupin.