ARKATANA

Bananja – fruti çudibërës

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Bananja është një prej frutave më të shëndetshme në planet.

Për një gjë, ky frut tropikal është një depo e vërtetë e mineraleve dhe vitaminave të cilat shëndetin tuaj e ngrisin në një nivel tjetër.

Për më tepër ajo ka edhe shije unike që vështirë mund t’i rezistojë dikush.

Fundamenti

Konsumimi i këtij fruti për çdo ditë mund të ndihmojë në shumë pika sa i përket shëndetit.

Dhjetë prej të mirave nga konsumimi i bananes i gjeni më poshtë.1. Përmirëson tretjen

  1. Kontrollon nivelin e sheqerit në gjak
  2. Parandalon mungesën e kalciumit
  3. Ju bënë më të zgjuar
  4. Parandalon kancerin në veshkë
  5. Lufton aneminë
  6. Rrit energjinë
  7. Ju mbron nga sulmi në zemër dhe sëmundjet e zemrës
  8. Lufton depresionin
  9. Redukton inflamacionin.