Banania dhe kamomili shërojnë dhimbjen e kokës

/ 1 minutë lexim

Ju dhemb koka, jeni të lodhur? Qëroni një banane, e preni në pjesë të vogla, e hidhni në një rriskë të bukës integrale dhe ngadalë e konsumoni, duke konsumuar një gotë çaj kamomili.

Përse ka efekt një ilaç natyral si ky?

Banania është e pasur me kalium që nxit qarkullimin e gjakut dhe eliminon helmet shtesë.

Fibrat në bukë kontribuojnë në aktivizimin e sistemit të tretjes.

Kamomili ndikon si qetësues.