Fundamenti

Azemi: Udhëheqje totalisht e paaftë, udhëheqje adoleshentësh!

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Gjilani po e përmbyllë edhe një vit pa më të voglën përpjekje me u zhvillu e me përparu. Vit fort i rëndë dhe varfërues për Gjilanin, komunë kjo e cila kishte shansin të ishte më e zhvilluara prej komunave kampione, por mbeti e fundit thuajse ka shkruar Ardian Azemi nga AAK e Gjilanit.

Fundamenti

Gjilani nuk e ka merituar një përbuzje të këtillë, sinqerisht nuk e ka merituar.
Udhëheqje totalisht e paaftë, e nënshtruar ndaj individëve të caktuar, pa projekte e pa troh vullneti. Udhëheqje adoleshentësh!